Pochádza z vykostenej časti priamo zo stredu pleca. Má vyvážený podiel tuku a svaloviny.
Kód: 12658364
Je pomerne dlhý, nízky a pochádza z brušného svalstva. Je to síce veľmi chutné mäso, ale aj veľmi húževnaté, preto je ho dobré pred podávaním nakrájať na tenko, priečne proti...
Kód: 12658356
Chuck steak pochádza z vykostenej časti priamo zo stredu pleca.
Kód: 12658365
Je najjemnejší je zo zadnej časti stehenného svalu, takzvanej kvetovej špičky. Je tvrdší ako iné steaky a chudý, čo znamená že je viac menej bez tuku a keď už, tak býva len na...
Kód: 12658370
Je najjemnejší je zo zadnej časti stehenného svalu, takzvanej kvetovej špičky. Je tvrdší ako iné steaky a chudý, čo znamená že je viac menej bez tuku a keď už, tak býva len na...
Kód: 12658369
Sirloin steak je prirodzene chudý steak z vrchu vysokej roštenky priamo pod sviečkovicou. Má veľmi výraznú, silnú chuť. Dá sa pripraviť na mnoho spôsobov- grilovanie, pečenie,...
Kód: 7275
Steakové mäso na prípravu Picanhy, je súčasťou spodnej " šály " zadného stehna.
Kód: 12658371
ENTRECÔTE - po slovensky vysoká roštenka, je z rebrovej časti začínajúc pri šiestom a končiac pri dvanástom rebre. Je pokračovateľom sviečkovice. Zvykne byť prerastená tukom...
Kód: 12658363
Názov takejto úpravy teľacej roštenky je odvodený od tvaru kosti pripomínajúceho písmeno T. Nareže sa vertikálne aj spolu s pravou sviečkovou. Vznikne tak steak, ktorý má na...
Kód: 12658357
Cena je uvedená za 1kg. Výsledná cena objednávky bude dotatočne upravená. Na pokladničnom doklade bude cena korešpondovať s reálnou váhou mäsa. Prosím uveďte do poznámky v košíku požadované množstvo.
Mäso a chladené výrobky rozvážame chladiarenskym autom (prosím zvoľte spôsob platby dobierka a typ dopravy Kuriér/Prepravca BioMeat). Vákuovo balené pri teplote 0-4 °C vydrží po dobu 21 dní.