Strukovinová múka. Môže obsahovať stopy sezamu. Vhodná na zahusťovanie pokrmov, na obaľovanie, do polievok, kaší a nátierok. Na prípravu lievancov, sladkého i slaného cesta.
Múka ciroková hladká bez gluténu. Môže obsahovať stopy sezamu. Používa sa k zahusťovaniu, na obaľovanie, pečenie sušienok, múčnikov.
Špaldová celozrnná múka graham je vhodná na prípravu kváskového chleba, všetky druhy koláčov i múčnikov.
Výrobca - Biomila Rudník
Z polí bez chémie. Nie je pšenica ako pšenica. Táto vyrástla v čistej prírode, Určená na klasické varenie a pečenie.
Váha: 500g. Zloženie: 100% z mletých čiastočne odtučnených slnečnicových výliskov
Zloženie: 100% múka z mletých bezlepkových ovsených vločiek
Z polí bez chémie. Ražná múka výražková je vhodná na pečenie všetkých druhov pečiva, na prípravu perníkových ciest.
Celozrnná dvojzrnková múka hladká. Zloženie: celozrnná múka z pšenice dvojzrnky BIO