Po sviečkovici najviac cenené mäso, predáva sa s kosťou alebo bez kosti. Na povrchu pokryté vrstvou tuku do výšky 0,5 cm. Kuchynské použitie Minútky, bifteky, pečenie, rozbíf,...
Po pravej sviečkovej druhá najcennejšia a najkvalitnejšia časť teľacieho a hovädzieho dobytka, jemné, úplne čisté mäso. Vákuovo balené. Pri skladovaní pri teplote 0-4 °C vydrží...
Bio teľací orech patrí k najkvalitnejším častiam hovädzieho mäsa. Je najjemnejším mäsom hovädzieho stehna. Vhodný na gril, steaky, dusenie, rolády, závitky.
Najcennejšia a najkvalitnejšia časť teľacieho a hovädzieho dobytka, jemné, úplne čisté mäso. Pravá sviečková sa nachádza pod roštencom v jeho zadnej časti, na hornej časti...