Kuracie
Najpredávanejšie
Hydinové mäso je zdrojom plnohodnotných bielkovín, minerálnych látok a vitamínov, je chuťovo jemnejšie, krehkejšie. Má nižšiu energetickú hodnotu a je ľahko stráviteľné, dá sa harmonicky kombinovať s ostatnými potravinami. Kvalitu hydinového mäsa ovplyvňuje kŕmenie, druh a vek. Hydina má mäso biele (moriak a kura domáca) alebo červené (perlička, kačka, hus, holub). Farbu mäsa ovplyvňuje podiel krvi a farbív (mäso zo stehien je tmavšie než z pŕs).
Je výborným zdrojom bielkovín, vitamínov skupiny B a zinku. Má najnižšie množstvo nenasýtených tukov, mäso je vhodné pri diéte na zníženie hladiny cholesterolu v krvi.
Cena je uvedená za 1kg. Výsledná cena objednávky bude dotatočne upravená. Na pokladničnom doklade bude cena korešpondovať s reálnou váhou mäsa. Prosím uveďte do poznámky v košíku požadované množstvo.
Mäso a chladené výrobky rozvážame chladiarenskym autom (prosím zvoľte spôsob platby dobierka a typ dopravy Kuriér/Prepravca BioMeat). Vákuovo balené pri teplote 0-4 °C vydrží po dobu 21 dní.