Bravčové mäso Bognár
Bravčové mäso je spolu s hovädzím najpoužívanejšie mäso v slovenskej kuchyni. Má svetloružovú farbu a kvôli tuku, ktorý prerastá svalovinu má vyšší obsah tuku a vyššiu energetickú hodnotu než hovädzie mäso. Chuť mäsa závisí od veku a spôsobe kŕmenia zvierat. Prasatá kŕmené mliekom majú mäso svetlejšej farby. Mäso, ktoré pochádza od starších zvierat je tuhšie, má hrubšie vlákna a má tmavočervenú farbu.
Bravčové mäso Bognár je balené v ochrannej atmosfére.
Cena je uvedená za 1kg. Výsledná cena objednávky bude dotatočne upravená. Na pokladničnom doklade bude cena korešpondovať s reálnou váhou mäsa. Prosím uveďte do poznámky v košíku požadované množstvo.
Mäso a chladené výrobky rozvážame chladiarenskym autom (prosím zvoľte spôsob platby dobierka a typ dopravy Kuriér/Prepravca BioMeat). Balené v ochrannej atmosfére, pri teplote 0-4°C vydrží po dobu 7 dní.