Vákuovo balené. Skladovať pri teplote 0-4 °C. Prosím riaďte sa dátumom uvedeným na obale produktu. Pôvod: Slovenská republika - Farma Turová - ekologický bitúnok.
Je pomerne dlhý, nízky a pochádza z brušného svalstva. Je to síce veľmi chutné mäso, ale aj veľmi húževnaté, preto je ho dobré pred podávaním nakrájať na tenko, priečne proti...
Vlastnosti Ide o prerastený diel obsahujúci čiastočne medzisvalový tuk. Jednotlivé svaly sú od seba oddelené a pokryté jemnou blanou. Mäso je šťavnaté, nie suché. Kuchynské...
Bio teľací orech patrí k najkvalitnejším častiam hovädzieho mäsa. Je najjemnejším mäsom hovädzieho stehna. Vhodný na gril, steaky, dusenie, rolády, závitky.
Po sviečkovici najviac cenené mäso, predáva sa s kosťou alebo bez kosti. Na povrchu pokryté vrstvou tuku do výšky 0,5 cm. Kuchynské použitie Minútky, bifteky, pečenie, rozbíf,...
Je najjemnejší je zo zadnej časti stehenného svalu, takzvanej kvetovej špičky. Je tvrdší ako iné steaky a chudý, čo znamená že je viac menej bez tuku a keď už, tak býva len na...
Názov takejto úpravy teľacej roštenky je odvodený od tvaru kosti pripomínajúceho písmeno T. Nareže sa vertikálne aj spolu s pravou sviečkovou. Vznikne tak steak, ktorý má na...
Po pravej sviečkovej druhá najcennejšia a najkvalitnejšia časť teľacieho a hovädzieho dobytka, jemné, úplne čisté mäso. Vákuovo balené. Pri skladovaní pri teplote 0-4 °C vydrží...