Je najjemnejší je zo zadnej časti stehenného svalu, takzvanej kvetovej špičky. Je tvrdší ako iné steaky a chudý, čo znamená že je viac menej bez tuku a keď už, tak býva len na...
Sirloin steak je prirodzene chudý steak z vrchu vysokej roštenky priamo pod sviečkovicou. Má veľmi výraznú, silnú chuť. Dá sa pripraviť na mnoho spôsobov- grilovanie, pečenie,...
Názov takejto úpravy teľacej roštenky je odvodený od tvaru kosti pripomínajúceho písmeno T. Nareže sa vertikálne aj spolu s pravou sviečkovou. Vznikne tak steak, ktorý má na...
Po pravej sviečkovej druhá najcennejšia a najkvalitnejšia časť tela./ hovädzieho dobytka, jemné, úplne čisté mäso - falošná sviečková. Vákuovo balené. Skladovať pri teplote 0-4...
Vákuovo balené. Skladovať pri teplote 0-4 °C. Prosím riaďte sa dátumom uvedeným na obale produktu. Pôvod: Slovenská republika - Farma Turová - ekologický bitúnok.
Vákuovo balené. Skladovať pri teplote 0-4 °C. Prosím riaďte sa dátumom uvedeným na obale produktu. Pôvod: Slovenská republika - Farma Turová - ekologický bitúnok.
EKOLOGICKÁ FARMA Od roku 2008 je celý chov registrovaný v systéme ekologického poľnohospodárstva, kde je nutné dodržiavať prísne stanovené pravidlá upravené zákonmi a...
Tenký, plochý sval tmavšej farby a tuhšej konzistencie, typickej chuti (ľudovo nazývané tzv. sladké mäso). Môže obsahovať žilky a šľachy, čiastočne môže byť pokrytý malou...
V strede kusu je špiková kosť pochádzajúca z dolnej časti končatiny (spod kolena), okolo kosti je súvislá svalová hmota (močing), prerastaná šľachami a tukom. Po vonkajšom...