Vákuovo balené. Skladovať pri teplote 0-4 °C. Prosím riaďte sa dátumom uvedeným na obale produktu. Pôvod: Slovenská republika - Farma Turová - ekologický bitúnok.
Kód: 12658380
Najcennejšia a najkvalitnejšia časť tela hov. dobytka, jemné, úplne čisté mäso.
Kód: 12658377
Cena je uvedená za 1kg. Výsledná cena objednávky bude dotatočne upravená. Na pokladničnom doklade bude cena korešpondovať s reálnou váhou mäsa. Prosím uveďte do poznámky v...
Kód: 20425648
Je pomerne dlhý, nízky a pochádza z brušného svalstva. Je to síce veľmi chutné mäso, ale aj veľmi húževnaté, preto je ho dobré pred podávaním nakrájať na tenko, priečne proti...
Kód: 12658356
Pochádza z vykostenej časti priamo zo stredu pleca. Má vyvážený podiel tuku a svaloviny.
Kód: 12658364
Chuck steak pochádza z vykostenej časti priamo zo stredu pleca.
Kód: 12658365
Vákuovo balené.
Mäso je potrebné skladovať v chladničke pri teplote 0-4 °C. Po otvorení vákuového balenia mäso spotrebujte do 24 hodín.
Prosím riaďte sa dátumom uvedeným na...
Kód: 7218
Ide o šľachovitý, prerastaný diel čiastočne obsahujúci medzisvalový tuk . Jednotlivé svaly sú od seba oddelené a sú pokryté jemnou blanou.V...
Kód: 12658337
Bio hovädzí orech patrí k najkvalitnejším častiam hovädzieho mäsa. Je najjemnejším mäsom hovädzieho stehna. Vhodný na gril, steaky, dusenie, rolády, závitky.
Mäso je...
Kód: 12658360
Bio hovädzí orech patrí k najkvalitnejším častiam hovädzieho mäsa. Je najjemnejším mäsom hovädzieho stehna. Vhodný na gril, steaky, dusenie, rolády, závitky.
Kód: 12658361
ENTRECÔTE - po slovensky vysoká roštenka, je z rebrovej časti začínajúc pri šiestom a končiac pri dvanástom rebre. Je pokračovateľom sviečkovice. Zvykne byť prerastená tukom...
Kód: 12658363
Je najjemnejší je zo zadnej časti stehenného svalu, takzvanej kvetovej špičky. Je tvrdší ako iné steaky a chudý, čo znamená že je viac menej bez tuku a keď už, tak býva len na...
Kód: 12658370
Hovädzie mäso je charakteristicky tehlovočervené, obsah svalového farbiva a výsledná farba mäsa však ďalej závisí od veku zabitého zvieraťa (u mladých kusov je bledočervená, u starších kusov a najmä býkov tmavočervená), ďalej od jeho pohlavia, živej hmotnosti, plemennej príslušnosti, fyzickom zaťažení konkrétneho svalu a, samozrejme, tiež od intenzity a kvality výživy jatočného zvieraťa. Odtieň farby sa líši tiež podľa toho, z akej časti tela mäso pochádza. Výraznejšie sfarbenie mäsa podporuje pohyb zvieraťa, kŕmenie zeleným krmivom a vysoký obsah železa v kŕmnej dávke. Kastrácia býkov a intenzívny výkrm, naopak, vedie k svetlejším odtieňom mäsa.
Cena je uvedená za 1kg. Výsledná cena objednávky bude dotatočne upravená. Na pokladničnom doklade bude cena korešpondovať s reálnou váhou mäsa. Prosím uveďte do poznámky v košíku požadované množstvo.
Mäso a chladené výrobky rozvážame chladiarenskym autom (prosím zvoľte spôsob platby dobierka a typ dopravy Kuriér/Prepravca BioMeat). Vákuovo balené pri teplote 0-4 °C vydrží po dobu 21 dní.